Outdoor multi-functional survival kit

NOK 611,59
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
20230604
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Oppdag det ultimate overlevelsessettet for alle dine utendørseventyr! Vårt utendørs multifunksjonelle overlevelsessett er perfekt tilpasset for å møte kravene til friluftsentusiaster, klatrere og eventyrere.

Enten du vandrer i villmarken, utforsker fjellene eller legger ut på et spennende eventyr, vil overlevelsessettet vårt være din pålitelige følgesvenn. Med en rekke funksjoner og verktøy er du forberedt på enhver utfordring som kan oppstå under reisen.

Settet inneholder viktige verktøy som kan være avgjørende for din overlevelse, for eksempel en lighter, en øks, en lommelykt, en penn, en fløyte og mye mer. (Se bilde). Våre produkter er nøye utvalgt for å møte de høyeste kvalitetsstandardene og gi deg den nødvendige beskyttelsen og verktøyene du trenger i nødssituasjoner.

Med vårt overlevelsessett kan du føle deg trygg i vissheten om at du har det riktige utstyret til å håndtere enhver utfordring naturen kaster på deg. Det er et allsidig sett som passer både erfarne eventyrere og nybegynnere som ønsker å utforske naturen på en trygg måte.

Gi deg selv fordelen av å være godt forberedt og ta din utendørsekspedisjon til neste nivå med vårt multifunksjonelle overlevelsessett. Vårt mål er å gi deg den ultimate opplevelsen og sikre at hvert eventyr blir minneverdig og fremfor alt trygtLignende Produkter
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: