Tactical Goggles Special Forces - Black

NOK 408,33
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
20230602
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Perfekt for airsoft-spill, skyting og andre sportsaktiviteter, disse brillene er ikke bare enkle å rengjøre, men vil også være din pålitelige følgesvenn når det gjelder å holde øynene dine beskyttet. Med sine spesialdesignede linser gir de maksimal beskyttelse i situasjoner der fall er vanskelig å unngå.

I tillegg kan den speillignende overflaten reflektere lys og gi en enda mer behagelig opplevelse under aktiviteter som ski, snowboard, løping, klatring, fotturer, bilkjøring, skøyter, jakt, fiske og mye mer. Disse brillene tilbyr også UV-beskyttelse for å beskytte øynene dine mot solens skadelige stråler.

For å gjøre det enda bedre kommer disse brillene med en hendig oppbevaringspose for kamuflasjemønster for enkel og sikker transport. I tillegg inkluderer de to ekstra liners i fargene gul og klar, som gir deg muligheten til å tilpasse brillene dine til lysforhold og personlige preferanser. Du kan enkelt bytte linser avhengig av aktivitet og behov.

Disse brillene er også kompatible med hjelmer, noe som gjør dem perfekte for bruk når du spiller airsoft eller andre aktiviteter der det kreves hjelm. De er justerbare for å passe de fleste og tilbyr uovertruffen komfort takket være de myke silikonneseputene.Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: