Yakeda Defender Backpack- 45L Army Green

NOK 906,51
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
20221019
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Smart og super slitesterk ryggsekk for profesjonell bruk i militæret, skyting, jakt og fiske. Høyest tenkelig kvalitet, funksjonalitet og komfort med ekstremt slitesterkt materiale og gjennomtenkt design.

Modellen er delt inn i to hovedrom, hvorav det ene har nettinglomme og små rom for radioer, magasiner, penner og notatblokker m.m.

I tillegg til det er det også et polstret dypt rom mot baksiden for ulike formål som laptop, nettbrett, skuddsikkert panel eller lignende. Lommen lukkes med en kraftig glidelås.

Du finner også to sidelommer for mindre gjenstander. Nedre del foran kan lukkes med glidelås som sitter inne i ryggsekken.

Sist men ikke minst kan frontpanelet utstyres med MOLLE-funksjonen om nødvendig.

Materiale: 1000D nylon
Størrelse: 55*35*16 cm


Yakeda er en kjent produsent av utstyr og utstyr for taktiske styrker i militær-, brann- og politistyrker. Yakeda produserer alt utstyr for myndigheter i store mengder globalt.

I tillegg produserer Yakeda alt utstyr for kjente merkevarer globalt. Selskapet har særlig markert seg gjennom sine ryggsekker, taktisk utstyr og militæruniformer til ulike bruksområder.

Yakeda tilbyr riktig modell, materiale, funksjonalitet for ethvert behov, det være seg ryggsekker for individuelle soldater på flerukers oppdrag, teknologisk sofistikerte førstehjelpsryggsekker eller funksjonelle ryggsekker til hverdagsbruk.Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: