Kaka Hiking Backpack 50L - Navy Blue

NOK 606,48
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
KK2070B
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Lett, holdbar og multifunksjonell ryggsekk for utendørsaktiviteter. Vi anbefaler deg den nye ekstra-taktiske militære vandringryggsekken for deg. Med militære tunge glidelåser, praktiske lommer og fornuftig struktur, kan ryggsekken din beskytte dine nødvendige gadgets, inkludert lommelykter, håndklær, vannflasker, klær, sko, etc. for å gjøre dem lettere å få tilgang til i nødstilfelle. Komfortabel for langsiktig holdning og stor nok til utendørs bruk, vil denne ryggsekken være et must for enhver modig explorer! Ryggsekken har en rekke forskjellige lommer på viktige steder, hvorav 2 stk med glidelås på midjebeltet. Baksiden åpner på langsiden og har 3 håndtak på forsiden og langsiden. Ventilasjonshull er på forsiden av ryggsekken for å holde gadgets friske.

Bakre skulderstropper kan skjules ved å bruke glidelåsen som sitter på ryggen hvis du bare vil bære ryggen som en skulderveske. Så du kan bruke den som en skulderveske og som en ryggsekk om nødvendig.
Lett å tilpasse seg brukerens rygglengde og skulderbredde.

Posen er godkjent som håndbagasje hos de fleste flyselskaper, men kontroller alltid nøye hva som gjelder for flyselskapet du reiser med.

  • Volum: 50L
  • Størrelse: 33cm x 57cm x 20cm
  • Vekt: 1,95 kg


Anmeldelser
2019-09-12
Mycket bra! Jag tänkte dock fel och vill ha en på 40L. Jag gjorde ett inlägg på sidan igår eller var det i tisdags. Hoppas det har nått fram. Jag vill ytterligare framhålla att ni är i en annan division. Mycket, mycket bra!
Lignende Produkter
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: