Softshell Tactical Jacket 101 INC - Black

NOK 1020
Size
stockstatus Tilgjengelig
Delivery time 7-10 Days
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
129840BK-5
stockstatus Delivery time 7-10 Days
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Legg ut på høst- og vintereventyr med vår allsidige softshelljakke – den ideelle følgesvennen for friluftsentusiaster. Enten du utforsker skoger, takler turstier eller våger deg ut på jakt- og fisketurer, er denne jakken din pålitelige følgesvenn.

Militærinspirert design med et snev av funksjonalitet: Denne jakken er utstyrt med en rekke praktiske lommer som hjelper deg med å holde styr på dine nødvendige eiendeler. De seks romslige lommene inkluderer spesielt designede plasser for å oppbevare hansker, hatter og skjerf, og gir deg rask tilgang til ekstra varme når temperaturen synker. I tillegg er det smart plasserte armelommer som er perfekte for ID-kort og andre små gjenstander.

Laget for komfort og varme: Jakken vår er laget av holdbart polyester, som tåler utfordringene naturen har å by på. Mikrofleece-fôret gir en behagelig og varmende følelse, slik at du kan nyte friluftsopplevelsene selv når kulden setter inn.

Enten du tar en høsttur, går turer i snødekte landskap eller utforsker villmarken om vinteren, er vår softshelljakke din pålitelige partner. Rust deg med utstyret du fortjener, og nyt naturens skjønnhet med stil og funksjon
Lignende Produkter
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: