Fosco Industries Camel bag extreme - Olive

NOK 507,94
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
351591
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Fosco Industries Camel Hydration System i Olive er det perfekte valget for alle som leter etter en høykvalitetsløsning for å holde seg hydrert under alle utendørsaktiviteter. Dette hydreringssystemet er utstyrt med en innebygd 2,5 liters vannblære, som gir nok vann til å holde deg hydrert hele dagen.

Den er lett å bære, takket være justerbare bærestropper og enkel montering på en Camelbak-ryggsekk eller annet Molle-kompatibelt utstyr. På den måten kan du ta med deg dette væskesystemet hvor som helst, og det er lett og fleksibelt nok til å ikke forårsake ekstra vekt eller størrelse.

Men det er ikke bare det praktiske som gjør dette hydreringssystemet så populært – det er også designet for å holde deg komfortabel og kjølig under alle dine utendørseventyr. Den er utstyrt med en innebygd isolert slange, som holder vannet kjølig på varme dager, og en ventil som hindrer lekkasje og gir optimal ventilasjon.

Så hvis du vil ha en høykvalitets og pålitelig løsning for å holde deg hydrert under alle utendørseventyrene dine, er Fosco Industries Camel-hydreringssystem i oliven det opplagte valget. Bestill din i dag og se forskjellen selv!

19 x 2 x 46 cm dimensjoner
2,5 liter volumTilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: