Rothco Convertible Canvas Duffle / Backpack - Dark Gray

NOK 611,59
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
22259
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Oppdag den ultimate reise-, arbeids-, skole- og weekendvesken i canvas. Rothcos Convertible Canvas Duffle Backpack gir deg massiv lagringsplass som kan romme alt fra den bærbare datamaskinen din til joggeskoene dine. Det beste med denne vesken er dens allsidighet. Enten du er på reise, skal på jobb eller skole, eller bare trenger en weekendveske for en rask utflukt, så har denne vesken alt du trenger. Med sine skjulte skulderremmer kan du enkelt bytte fra å bruke den som en duffelbag til en ryggsekk på null tid, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen for ethvert eventyr.

TO-I-EN DESIGN: Convertible Duffle Backpack gir det beste fra begge verdener med muligheten til å transformere den fra en ryggsekk til en duffelbag og muliggjøre flere bæremåter.

SKJULTE RYGGSREM: Justerbare skjulte ryggsremmer er enkle å ta i bruk for rask konvertering på farten. Ryggsakkremmene er laget av et tilgivende nettmateriale som gir komfort og ventilasjon.

ROMSLIG LAGRINGSPROGRAM: Stor frontlomme gir god plass til nettbrett, toalettsaker og hverdagslige nødvendigheter. Skjulte sidelommer med skjulte glidelåslukninger for oppbevaring av viktige gjenstander.

ENKEL OG RASK TILGANG: Toppåpning med doble glidelåser for enkel pakking og utpakking. Sidelomme stropper komprimerer lasten for enklere transport og manøvrering.

  • 48,5cm x 28cm
  • Canvas 100% Cotton


Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: