Sturm RECON Militärryggsäck i 88L Olivgrön

NOK 1016,90
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
14033001
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Oppdag vår fantastiske ryggsekk som er perfekt for alle dine eventyr! Enten det er fotturer, dagsturer, langdistanseturer eller ryggsekkturer, er denne ryggsekken den ultimate følgesvennen. Den er laget av høykvalitets 100% polyester med en vannavstøtende coating for å holde eiendelene dine tørre og beskyttet.

Med en imponerende kapasitet på omtrent 88 liter og målene 39 x 21 x 75 cm, er det god plass til alt du trenger. Hovedrommet har en praktisk snørespenning, og det er også en separat innerlomme for ekstra organisering. I tillegg har ryggsekken tre utvendige lommer og en topp lomme for enkel tilgang til dine mest brukte gjenstander. Den har også en bunnlomme og en glidelåslukking for ekstra sikkerhet.

Komfort er viktig når du bærer sekken din, og derfor har denne ryggsekken en helt polstret ryggseksjon og en polstret hoftebelte for å lindre trykket på skuldrene og gi en behagelig passform. Den er også utstyrt med en solid aluminiumsramme for ekstra stabilitet og holdbarhet.

Denne ryggsekken er laget av det anerkjente tyske selskapet Sturm, kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Du kan stole på at den vil vare lenge og takle alle utfordringene du står overfor.

Gå ut på eventyr med selvtillit og stol på at ryggsekken vår vil overgå forventningene dine. Utforsk vårt utvalg og velg kvalitet og pålitelighet for eventyrene dine!Anmeldelser
2014-05-30
Snabb leverans! Tror väskan blir perfekt för backpacking. Gick till o med att justera så midjebandet passade mig som inte är så stor.
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: