Smith & Wesson klocka med polis logo

NOK 813,83
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
4312
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Få deg en feiende flott Smith & Wesson Politiet Watch som har en rund sort urskive med politi og Smith & Wesson logo og gummi armbånd. Laget med all den presisjon og pålitelighet som har gjort Smith & Wesson en stift i rettshåndhevelse, med et utseende som passer alle dine off-the-clock eskapader! Robust og stilig, er dette uret du ønsker, med fokus på detaljer og ytelse som du har kommet til å forvente fra Smith & Wesson, for en pris du vil elske! Denne klokken har presisjon kvarts japansk bevegelse og inkluderer 3 hendene for å vise timer, minutter og sekunder, datovisning, og en ripebestandig herdet mineralglass krystall som beskytter skiven. Den elektroniske background-glød gjør det enkelt å lese om natten og den roterende bezel bidrar til å spore medgått tid. 

Denne klokken er vanntett opptil 30 meter (90 fot) og ideelt for de som leter etter eventyr, sport eller daglig robust utendørs aktivitet vann. Smith & Wesson Police herreklokke leveres med 1 års garanti. Smith & Wesson er en av verdens mest kjente merkevarer, og med god grunn. De er pionerer på sitt felt området, har de fokusert på design og produksjon av innovative løsninger som er uten sidestykke i form av personlig sikkerhet og beskyttelse. Nesten alle store politi og militære byrå i verden har brukt Smith & Wesson-produkter, og i dag de fleste politistyrker i USA er avhengige av sine våpen og tilbehør. Smith & Wesson har vært partner til politi siden slutten av 1800-tallet, utvikle kriminalitetsbekjempelse som satte standarden for feltet og disse produktene har styrke offentlig trygghet, sikkerhet og beskyttelse over hele verden.Anmeldelser
2020-02-02
2018-03-16
Ömtåligt glas som sprack
2015-10-31
Snygg klocka, men den är inte vattentät till 30 meter. Ett vanligt missförstånd när det kommer till hur många ATM en klocka tål. På sin höjd kan man dusha med klockan. Ni bör ändra texten i produktbeskrivningen. I övrigt är jag nöjd så här efter en dag.
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: