Skmei Sport Watch - Camo

NOK 406,15
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
20230703
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Skmei er et velkjent merke innen sportsklokker som tilbyr en imponerende kombinasjon av stil, funksjonalitet og pålitelighet. Deres sportsklokker er designet for å møte de krevende behovene til idrettsutøvere, eventyrere og aktive individer.

Med en Skmei sportsklokke får du ikke bare en stilig og pålitelig klokke, men også en rekke nyttige funksjoner. Klokken viser dato, slik at du alltid er oppdatert. I tillegg har den en lysfunksjon som lar deg tydelig se klokken selv i mørket. Start/stopp-funksjonen gjør det enkelt å måle og registrere tider for ulike aktiviteter, mens alarmfunksjonen hjelper deg med å holde styr på viktige hendelser eller treningsplaner.

En annen fordel med Skmei sportsklokker er deres vannbestandige egenskaper. Med en vannbestandighet på opptil 50 meter kan du være trygg på at klokken din kan brukes til vannsport eller under regnfulle forhold uten å bli skadet.

Skmei sportsklokker er også rimelige og tilbyr en utmerket balanse mellom pris og ytelse. Du får en klokke av høy kvalitet og pålitelighet til en overkommelig pris.

Uansett om du er en løper, syklist, svømmer eller bare en aktiv person som leter etter en pålitelig og funksjonell klokke, kan du stole på Skmei. Utforsk deres utvalg av sportsklokker og oppdag funksjoner og egenskaper som passer dine behov og livsstil.Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: