Vapenväska Large Olivgrön

NOK 805,67
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
16193001-2
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Opplev enestående funksjonalitet med vår smarte veske som imøtekommer dine behov med stil. Hovedrommet er intelligent designet med to praktiske lommer og festestropper for å sikre våpenet ditt perfekt. Den imponerende MOLLE-fronten er utstyrt med tre eksterne lommer, alle med glidelås og borrelåslukninger for ekstra sikkerhet.

På baksiden finner du to romslige flate lommer med borrelåslukninger for praktisk oppbevaring. I tillegg har baksiden fire plastfester som tillater en ekstra skulderrem og øker komforten ytterligere. Vi har ikke gått på kompromiss når det gjelder dine beste interesser - kompresjonsstroppene øverst og nederst på vesken gir optimal justering og sikkerhet.

Denne allsidige vesken er perfekt for rifler opp til 100 cm, og den praktiske bærehåndtaket gjør det enkelt å ta med overalt. Hver lomme er nøye designet med praktiske snap-låser eller glidelåser for enkel tilgang.

Med løkker og D-ringer for å feste andre gjenstander, er mulighetene uendelige. Vårt veskes robuste materiale er laget av høykvalitets 100% polyester, som både er slitesterkt og stilig.

  • Størrelse: 105 x 27,5 x 7 cm.
  • Vekt: 2.450 g.


Anmeldelser
2020-12-06
Synd att den inte va 10cm längre så man slapp skruva av ljuddämparen, o lite synd att det inte ingick remmar så man kunde bära den som ryggsäck. Men annars är jag helnöjd än så länge, verkar vara god kvalité.
2018-12-05
Inte riktigt som jag trodde. Trodde det skulle vara ryggsäcks axelband på den och den var kortare än jag trodde. Bössan rymdes knappt. Men kvaliteten var det inget fel på.
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: