ESP Polis Batong 21" - inklusive BH-2 Proffshölster

NOK 914,42
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
2081-21H
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Opplev enestående trygghet og pålitelighet med den godkjente tjenestebatongen i henhold til RPS FAP 692-1. Denne populære modellen brukes av vaktpersonell, ordensvakter og politi både i Europa og her i Sverige. ESP er mest kjent som den tsjekkiske politiets foretrukne tjenestebatong, og nå kan også du få tilgang til dens uovertrufne kvalitet og funksjonalitet. Sikkerhet og verdensklasse kvalitet venter på deg med ESP-tjenestebatongen.

Med en imponerende lengde på 21 tommer (53 cm), er denne batongen laget av eksklusivt, svartet og herdet krom spesialstål med et unikt serienummer. Høyeste kvalitet og robusthet er garantert for å møte de mest krevende situasjonene.

Komfort og kontroll er nøkkelord for ESP-batongen. Dens rillede gummihåndtak gir et sikkert grep og lar deg håndtere den med letthet og presisjon. For å gjøre det enda mer praktisk for deg, leveres batongen med et smart 360-graders justerbart hylster i svart polymer som kan brukes til å enkelt plassere batongen i utvidet posisjon.

Med en vekt på bare 440 gram og en lengde på 21 cm i sammenfoldet tilstand, er denne batongen ideell å bære med seg når den er nødvendig og enkel å oppbevare når den ikke er i bruk.


For å kjøpe denne imponerende batongen, må du være oppmerksom på at kravet er å være 18 år eller eldre. ESP-batonger krever ikke lisens, noe som gjør det fullt lovlig for privatpersoner å eie dem hjemme som samlerobjekt. Det er imidlertid viktig å merke seg at det er ulovlig for privatpersoner å bære batongen offentlig, da dette er i strid med knivloven


Please note that we only ship batons within Sweden and do not offer international shipping.Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: