Smith & Wesson Oasis Fällkinv - Svart

NOK 360,91
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
SW423BS-3347
stockstatus Ikke tilgjengelig

  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 08 - 35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Hele bladet er laget av svart titan-belagt rustfritt stål. Håndtaket er en søyle-rammekonstruksjon, noe som gjør kniven lett og enkel å rengjøre. Det er også en fin lomme utløsersnoren hull.

Selve bladet er 3,2 "lang, laget av 440C rustfritt stål og har en jevn kant av en dråpe punkt stil blad. Dette er vår favoritt blad form og vi mye foretrekker en ren kant av en combo kant, spesielt for hver dag carry (EDC) hvor jeg ser denne kniven for å få mest mulig bruk. Dette er en god størrelse EDC kniv, for noen kan det være litt stor, men vi tror 3.2 "er godt innenfor det normale EDC-carry størrelse. Tiltak lukket kniv 4.3 "og veier 4.8oz. Ingen tvil om noen av denne vekten er på grunn av all ståldesign, men Smith og Wesson har tatt skritt for å kutte ned på det med gjennomboret håndtak med rustfritt stål.

Kniven har en solid Linerlock som bør være mer enn tilstrekkelig for EDC oppgaver. Kniven snaps åpen enkelt og låse opp virkelige stramt. Dette er en svært populær kniv og en masse folk liker det, spesielt på svært lav pris.

 

Hva er EDC? EDC eller "Every Day Carry", betyr det at du bærer med deg hver dag. Selvfølgelig, en EDC kniv en kniv som du bærer med deg hver dag. Disse EDC kniver er ikke først og fremst ment å brukes som våpen, men de er laget for å hjelpe til med dagligdagse oppgaver som å åpne post, lage mat, bryte ned boksen og administrere alle de andre småting i hverdagenAnmeldelser
2018-03-14 av
Tilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: