Kaka Crossbody Sling Bag for men - Black

NOK 490,19
stockstatus Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
stockstatus .
 Legg til kurv »

Artikkel-ID:
7082
stockstatus Ikke tilgjengelig
Send
  •  Rask levering
  •  Over 90 000 fornøyde kunder
  •  Få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd
  •  Ring oss på 00-8-35 35 80 hvis du trenger hjelp
  •  Vennligst besøk oss! Fysisk butikk i Barkarby Järfälla
Produktbeskrivelse:

Oppdag den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet med vår svarte Kaka Sling-veske! Med sitt moderne og stilige designkonsept er denne vesken den ultimate følgesvennen for dine eventyr, enten du er i byen eller på farten.

Vår Kaka Sling Bag er laget av høykvalitets materiale som ikke bare er solid og holdbart, men også vanntett for å beskytte verdisakene dine i alle værforhold. Den har en justerbar og komfortabel skulderstropp som gjør at du kan bære den på en måte som passer deg best.

Med flere smarte rom og skillevegger kan du enkelt organisere og holde styr på eiendelene dine. Det store hovedrommet har nok plass til å holde lommebok, mobiltelefon, nøkler og andre viktige ting, mens de mindre rommene er perfekte for å holde orden på mindre tilbehør og dingser.

Vårt mål er å tilby deg den beste brukeropplevelsen. Det er derfor vi har inkludert praktiske funksjoner som en hurtiglomme for å trygt oppbevare de mest brukte gjenstandene dine. I tillegg har vi tenkt på bekvemmeligheten din ved å inkludere en integrert USB-port, slik at du enkelt kan lade elektroniske enheter mens du er på farten.

Enten du er en urban oppdagelsesreisende, en profesjonell pendler eller en eventyrlysten reisende, er vår svarte Kaka Sling-veske den ultimate følgesvennen for deg. Gjør et stilig utsagn samtidig som du har alt du trenger innen rekkevidde. Bestill din Kaka Sling bag i svart i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av stil, funksjonalitet og bekvemmelighet!

35*21*12cm; 0.7KGTilbake på lager og nyheter
Andre liker
Vi tipsar om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
Produkter
Handle
Informasjon
Kontakt oss

Vi garanterar

Säker betalning

Leverans 2-5 dagar 

Ångerrätt 20 dagar

 


Pakkesporing
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: